top of page

Naturlig afspænding m/akupressur

Hvorfor skal jeg lære det?


Hvorfor ikke gøre noget godt for dig selv?

Hvis du går rundt med spændinger i ansigtet og føler du bliver stram i ansigtet og får hovedpine af det? - så er det en god ide at lære at afspænde dit ansigt selv. Du kan selvfølgelig også vælge at booke min behandling "Ansigts-nakkemassage m/Vietnamesisk akupressur" som du finder i booking. Du kunne komme hos mig hver uge og få behandling i klinikken - MEN - det bliver lidt dyrt i længden, ikke?


Ansigts-musklerne spænder op og når de gør det, får du ofte hovedpine eller kæbesmerter. Du kan også få kæbesmerter af at tygge på tyggegummi. Tyggegumme er bandlyst hvis du ikke vil have spændinger i ansigtet.


Hvorfor?

Går du og træner dine armmuskler hele tiden? - eller går du med en håndvægt og løfter den mange gange i minuttet? Nej - hvorfor så udsætte kæbemusklerne for det arbejde at tygge hele dagen på et tyggegummi? Hvis du vil være fri for smerter i kæbe- og ansigt - drop tyggegummi og snup en pastil i stedet.


En anden ting er, at du også på sigt får rynker når du spænder dine muskler i ansigtet hver dag. Har du fået de famøse to fuger i mellem øjenbrynene? Det kaldes bekymrings-rynken. Når musklerne bliver stramme, dannes der meget tydelige fuger i dit ansigt. Du får rynker ved øjnene, næsen, i panden og ved hagen. Det er ikke for sent at gøre noget ved det. Hvis du får afspændt dine ansigts-muskler så kommer du til at se friskere ud og får en pænere glød.


Når du lærer akupressur på et af mine hold - så lærer du hvor punkterne er i ansigtet og hvordan du af-spænder dem. Det kræver lidt arbejde hver dag fra din side den første måned efter kurset - derefter af-spænder du kun 2-3 gange ugentligt.


Kontakt mig gerne for hvornår næste kursus er på planen.43 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page