top of page

REIKI - Healing

Clairvoyance

Dyrekommunikation

Regression

Healing

Healing

Er du spirituel?

Jeg har taget flere uddannelser indenfor det spirituelle og under fanerne ser du nogen af de områder jeg bevæger mig i og har behandlinger i.

I 2023 - er jeg i gang med uddannelserne "Clairvoyant Rådgiver" (slutter i juni) og "Spirituel Dyreterapeut" (slutter i oktober). Det er to super spændende uddannelser. 

 

Til min Spirituelle Dyreterapeut uddannelse skal jeg træne på dyr - alle slags dyr. Du kan sende mig et billede af dit dyr - men navnet på dyret og fulde navn på ejeren frem til 30. juni 2023. Så sender jeg svar retur på mail og du skal derefter skrive til mig hvad der var forkert. Det skal jeg vide for at se om jeg har stillet de korrekte spørgsmål, eller jeg skal spørge anderledes og dybere.

Du kan booke din clairvoyance i booking prisen er i 2023 lidt mindre end den bliver senere da jeg er nyudddannet. Jeg giver ikke clairvoyante beskeder under mine andre behandlinger - da det kræver jeg har forberedt mig inden behandlingen for at der er "hul igennem".

Jeg har altid været spirituel og har oplevet mange spirituelle ting igennem mit liv. Det er oplevelser jeg ikke vil være for uden. Først nu forstår jeg hvad det hele handlede om og at jeg er sensitiv.

 

Hvad siger mine klienter

bottom of page