top of page

REIKI - Healing

Clairvoyance

Dyrekommunikation

Regression

Healing

Healing

Er du spirituel?

Jeg har taget flere uddannelser indenfor det spirituelle og under fanerne ser du nogen af de områder jeg bevæger mig i og har behandlinger i.

I 2023 - har jeg som det seneste været i gang med uddannelserne "Clairvoyant Rådgiver" og "Spirituel Dyreterapeut" uddannelsen. Det er to super spændende uddannelser. 

 

Til begge uddannelser har jeg skulle træne på mennesker og dyr. Hos mennesker er det via. foto, online messenger clairvoyance og fysisk fremmødte "prøvekaniner" i klinikken.

 

Hos dyrene træner jeg på billede, har haft online messenger kommunikation med ejer og dyr og har besøgt de heste og hunde som jeg skal bruge i uddannelsens cases. Til dyreterapeut uddannelse laves der 3 store cases, på de samme tre dyr,  i hele forløbet. Jeg kom derved til at kende dyret ret godt og de mig.

Kontakt mig gerne hvis du har brug for en kommunikation med dit dyr eller en clairvoyance. Booking af clairvoyance til dig selv eller til gavekort,  til det kommer i min booking som valg, skal ske via. telefon, mail eller sms.

Hvad siger mine klienter

bottom of page